tag:blogger.com,1999:blog-2038267451258374862.post3109531750741875971..comments2023-06-13T11:01:55.562+02:00Comments on Jakten på den fulländade hälsan: Ät ph-rätt - gå ner i viktPia Vingroshttp://www.blogger.com/profile/07379657742662771707noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2038267451258374862.post-3046729355601615072010-12-15T16:56:14.780+01:002010-12-15T16:56:14.780+01:00Yes, barley water dricker jag varje jul. Men korng...Yes, barley water dricker jag varje jul. Men korngryn är väl knappast särskilt basiskt? Alla sädesprodukter tror jag är syrabildande. Skulle vara för att det baseras på citron då, men gott är det. Och känns finfint i magen, som kontrast till den feta maten. Bra idé att råriva moroten. Det ska jag testa.Pia Vingroshttps://www.blogger.com/profile/07379657742662771707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2038267451258374862.post-39756216522165438362010-12-14T22:04:17.085+01:002010-12-14T22:04:17.085+01:00Den boken tipsade jag också dig om den 14 oktober ...Den boken tipsade jag också dig om den 14 oktober såg jag i kommentarfönstret,men har ännu inte beställt boken själv. Blev nyfiken på den efter att ha läst så många positiva rescensioner på Amazon om den. Det där med att blötlägga morötter var intressant.Får man inte ännu bättre resultat om man råriver moroten innan blötläggning.Moroten håller nog även om man blötlägger den.Säd kan man också blötlägga och dricka vattet sen.Barley water har jag för mig att man dricker i Indien.Carolinenoreply@blogger.com