21 november 2011

Bästa hälsoboken!

Boken Jakten på den fulländade hälsan är den bästa hälsobok Bo Zachrisson läst! Smickrande! Kul. Han skriver det i tidningen 2000-talet Vetenskap, som han är redaktör för. Ändå borde han inte gilla den, förespråkare för LCHF-kost som han är skriver han. Men han gör det. Ett fantastiskt omdöme. Han meddelar sin jäv. Vi sitter båda i styrelsen för Sällskapet Svenska Medicinjournalister, SMM. Vill du läsa mer om vad han skrivit om nya boken? Här finns länken till tidningens hemsida http://www.2000tv.se/ Prenumera gärna på tidningen http://www.2000taletsvetenskap.nu/medlem.php

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har länge följt din blogg och smygläst utan att kommentera. Jag har också köpt och läst din bok och den är väldigt, väldigt bra! Du och din blogg har inspirerat mig mycket. Jag är också reumatiker och kämpar med och mot kroppen. Vet att ju mer spartanskt jag äter, desto bättre mår kroppen. Men det är svårt att hålla den kosten i längden och då tippar jag ofta över i en nedåtspiral igen, tills jag orkar ta itu med det hela igen. Jobbig jojo-situation.Värktabletterna tycker jag också ger konstiga cravings efter ex socker, riktigt otäckt. Vegetarian har jag dock varit över 15 år. Tack Pia, du är verkligen en förebild för mig.

Pia Vingros sa...

Kul att höra att jag inspirerat dig. Det var precis vad jag hoppades på när jag började skriva. Håller med dig att det är svårt att hålla kosten i längden, inte minst socialt. Det där med cravings efter socker låter intressant. Har du talat med din doktor om det? Tycker de borde veta om denna biverkan. Tack än en gång för att du berättade.