05 januari 2011

Omge dig med inspiratörer

Dragan har inget problem med motivationen innan en löptur sa han igår.
OM han tvekar ifall han ska ge sig ut brukar han påminna sig om att han aldrig ångrat sig
efter en springrunda.
Jag tänkte på hans ord i morse när jag låg i sängvärmen.
Och på Åsa.
Igår var det nysnö över hela Göteborg, liksom idag. Trots nysnön stack hon ut och sprang. Visserligen tog det mycket längre tid än vanligt, men när hon kom till jobbet var hon en inspiration för oss alla. Tänk att hon sprungit i mörkret, i nysnön och i kylan redan på morgonkvisten!
Idag gjorde jag som de.
Jag peppade mig med tankar på hur nöjd jag skulle vara efteråt och att det faktiskt går att springa i nysnö och stack ut. Lugnt och fint i den tysta morgonen där stadslandskapet var vackert vitpudrat piggade jag upp mig med alla tankar jag kom på om hur bra det är med träning: Mest fixerad är jag vid att det tränar hjärtat. Med hjärtproblematik i familjen är jag såklart mån att göra vad jag kan för att hålla det i form.
Då är det toppen att omge sig av inspiratörer som Dragan och Åsa, för att orka. En gång till och en gång till.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är också en bra inspiratör för andra

Jessica sa...

Hej!
Hittade din sida via GP. Har inte hunnit läsa så mycket men kommer att läsa mer vid tillfälle. Ser att du lever enligt Are. Själv tog jag bort allt animaliskt protein och gluten i somras. Äter mycket levande föda. Jag har också sprungit 2 Göteborgsvarv och ägnar mig en hel del åt meditation. Nu springer jag inte lika mycket längre utan ägnar mig mest åt yoga. Praktiserar 1-1,5h om dagen så jag får vara nöjd med det =) Löpning blir det när det är barmark och inte året runt som förr =)
Kul att se att det finns fler som lever ungefär på samma sätt som man själv =)

Anonym sa...

Man ska omge sig med bra folk, helt riktigt. Och grattis till förkylningsfri höst. Och en god fortsättning på 2011!