30 juni 2011

Som barn på nytt


Satte mig på cykeln klockan sju i morse på min första semesterdag. Ljuvligt att lämna staden för en niomilatur till sommarön, utan att behöva ta ansvar över något annat eller andra än mig själv. Knäppt projekt cykla så långt? Inte alls kände mig som barn på nytt, med äventyret i tramporna och hela världen öppen inför mig.
I Stenungsund var det spegelblankt vatten och värme som på bilden ovan.
Funderade under färden vad som driver mig att testa mina gränser hela tiden.

Ett svar är att det är kul. Det är som att öppna dörrar in till världar jag tidigare inte ens visste fanns.
Snart är det två år sedan jag började äta helgrönt igen, enligt Are.
OM jag kommer att fortsätta? Säkert.
Jag har lust att öppna fler dörrar. Vem vet vad som finns därbakom? Men först semester.
Nystart 1 augusti.
Jag kom fram efter min cykling, men än har jag inte nått den fulländade hälsan. Även om jag är nära.------------
Kom till Bok och bibliotek den 24 september. Då berättar jag om min kommande bok
Jakten på den fulländade hälsan som är berättelsen om det äventyrliga sökandet efter hälsan, kärleken och meningen med livet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Pia!

Jag har följt din blogg i två år nu o jag går in här minst ett par gånger i veckan. Tänker mycket på det här med att du sover ute ibland o visst e det helt underbart, har också läst Ares böcker och är intresserad av hälsa precis som du, tyvärr kvittar det hur mycket vi kämpar med ekologisk föda, vegansk mat, inga bekämpningsmedel osv..Det jag pratar om är CHEMTRAILS. Jag undrar om du hört talas om Chemtrails? Du vet dom där vita strecken som du säkerligen ser ligger över hela himlen kors o tvärs varje dag( ej contrails, dom försvinner efter några sekunder efter planet) Jag BER dig snälla googla, gå in på youtube och skriv in chemtrails, det finns massor fakta om det och vi är många runt om i hela världen tillsammans med politiker och organisationer som kämpar för detta. Dom här vita strecken är besprutningar på oss ovaninfrån med diverse gifter och tungmetaller, det handlar om en befolkningspopulation och sprayningarna började år 1998. Tänker på dig som sover ute..vi alla andas in detta dygnet runt o cancer sprids med stormfart o andra diverse hemska sjukdomar, snälla sök upp detta det är oehört viktigt att du som har en blogg kan förmedla detta vidare till allmänheten precis som vi andra håller på med. Men först ska du givetvis söka runt, forska o lära dig mer om detta..du anar inte vad som händer ovan våra huvuden, därav massfågeldöden och alla miljontakls fiskar som spolats upp döda. Finns många bra svenska sidor angående detta. Vänligaste hälsningar Maria

Pia Vingros sa...

Tack Maria
Känner inte alls till det du berättar om. Ska kolla upp detta. Låter otäckt.
Vad gör du och alla som vet om detta för att stoppa framfarten och för att skydda er?

Anonym sa...

Hej Pia!

Det är tusentals aktiva människor, politiker, journalister runt om i världen som dokumenterar och strider för detta. I Tyskland är dom helt öppna med detta som sker, även i USA, du kommer märka att ju mer du kollar runt och söker information så kommer du få svar på dina frågor.

Detta är ett sätt att minska jordens befolkning drastiskt men de som gör detta HAARP heter dem menar på att det är ett sätt att styra klimatet och vädret genom att släppa ut diverse gifter. Detta problem har tagits upp i riksdagen, för två veckor sedan var det stor maifestaion i stockholm mot det. Gå gärna in på vaken.se en svensk sida där du kan hitta information. Överallt i skog och mark, sjöar och hav görs tester som visar på ofantliga och livsfarliga halter av barium, alimium osv till följd av dessa utsläpp. Det är inte vanliga flygplan som flyger runt utan det är vita natoplan som flyger inom det miliära runt och runt hela dagarna och nätterna och sprejar, planen har inga beteckningar vilket i sig är olagligt och dom är helt vita. Du kan se dessa plan på youtube som har fantastiska bevis, klipp och dokumentärer som folk runt om i hela världen gjort.Skriv in Chemrail på youtube eller geoengeenering som det även heter så kommer du få massor bevis. Annars räcker det med att titta upp mot vår himmel varje dag det går inte att missa. Vet inte hur man ska skydda sig, men jag försöker undvika regn då chemtrail kommer ner, arbetar på en förskola så det är inte helt lätt. Lycka till i ditt informationssökande. Vänliga häls Maria

Maria Björkman sa...

Den boken ska jag definitivt skaffa, även om jag inte kommer till bokmässan i år. Lycka till!