26 september 2010

Lycklig i mål efter Lidingöloppet!


Lycklig i mål, efter 30 kilometer på Lidingöloppet på 3.30. Snabbare än jag vågat hoppas och mycket roligare. Vacker omgivning med stigar längs öns yttersta delar, så att jag skymtade vatten och segelbåtar mellan tallarna gjorde loppet till en härlig upplevelse. Trots att det var trångt på stigarna var alla löpare hänsynsfulla, bara en gång fick jag en puff från en kvinna som bad sååå om ursäkt. Höften bråkade inget med mig. Vad det är som krånglat annars förstår jag inte. Hade fin skjuts genom hela loppet och var grym i nerförsbackarna. Har övat på att rulla på nerför och luta mig framåt för att utnyttja farten. Där sprang jag om massor av andra löpare. På slutet spurtade jag och en tjej kom fram till mig efteråt och tackade. Hon hade inspirerats av min orange tröja och hängt på i min speed. Jag är otroligt lycklig och stolt, fylld av mersmak.

Mot starten med syskonen Eva Lindgren och Björn Dimming. Bilden togs av deras syster Lisa Dimming. Eva är på väg att fullfölja sin fjärde Klassiker, Björn sin tredje och Lisa (bakom kameran) sin fjärde. Inspirerande.
Energikakan var underbar att ha för att få ork och skjuts. Jag känner direkt ny kraft när jag fått i mig den. Tar den strax före en vätskekontroll, vatten behövs för att den ska slinka ner lätt. Den landar så fint i magen och ger omedelbar påfyllning av kolhydrater och energi.

3 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Så imponerande stark du är! Grattis till ett kanonlopp!!

♥ Eva Linnea ♥ sa...

GRATTIS! Bra gjort. Kram

Pia Vingros (född Carlson) sa...

Tackar. Ni må tro att det kändes härligt att springa in på upploppet med alla människor som hurrade och ropade på MIG (och alla andra såklart).